BASCHET: Phoenix întâlnește sâmbătă, la ”Polivalentă”, Dinamo, într-un nou meci foarte important pentru calificarea în play-off

9

Seria celor trei meciuri consecutive pe teren propriu în grupa 7 – 10 LNBM, va fi încheiată de echipa masculină Phoenix cu un nou meci important pentru calificarea în paly-off.  Sâmbătă, 25 martie, de la ora 19.30, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, Phoenix are doar varianta victoriei, în meciul cu Dinamo, pentru a rămâne cu șanse reale de a participa, pentru al doilea sezon consecutiv, în play-off. Jocul se va disputa în cadrul etapei a 29-a, prima din returul grupei 7 – 10  

Phoenix și Dinamo sunt despărțite în clasamentul grupei de recalificare în play-off de o victorie. Echipa gălățeană este pe locul doi, ultima poziție care asigură prezența în play-off, cu 7 – 14, iar Dinamo este pe locul 3, 6 – 15, aceeași linie de clasament cu SCMU Craiova echipe de pe locul 4.

Cele două adversare din jocul de sâmbătă s-au întâlnit în actuala ediție de campionat de trei ori, iar Phoenix conduce, scor 2 – 1, la general. În sezon cele două echipe și-au câștigat meciurile de pe teren propriu. La Galați, Phoenix s-a impus cu scorul 93-87, la București, Dinamo a câștigat cu scorul 83-70. A doua victorie din actuala ediție a LNBM a fost obținută de Phoenix în meciul de debut al fazei secunde, grupa 7-10, scor 85-75, în Sala ”Dinamo” din București, în urmă cu aproape trei săptămâni.

După meciul cu Dinamo, până la finalul grupei 7 – 10 LNBM, Phoenix va mai susține alte două jocuri, ambele în deplasare. Prima dată vineri, 31 martie, de la ora 19.00, băieții lui Florin Nini vor juca la Târgu Mure, cu BC Mureș, urmând ca grupa 7 – 10 să fie încheiată cu un joc pe terenul celor de la SCMU Craiova, 5 aprilie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal