BASCHET: Phoenix începe duminică play-off-ul în LNBF

4
În Liga Națională de Baschet Feminin (LNBF) vor debuta la finalul săptămânii meciurile din play-off. Fetele de la Phoenix, ocupantele locului cinci la finalul sezonului regulat, vor juca în primul tur din play-off, sferturi de finală, cu echipa de pe locul patru Olimpia CSU Brașov. 
Meciurile din play-off, sferturi și semifinale, se vor juca după sistemul cel mai bun din trei jocuri, echipa care acumulează două victorii va obține calificarea. Seria Phoenix-Olimpia va debuta duminică, 26 martie, de la ora 19.00, cu un joc pe terenul echipei mai bine clasate la finalul sezonului regulat, top 6, Olimpia CSU Brașov. Joi, 30 martie, se va juca pe terenul echipei mai slab clasată după meciurile din sezonul regulat, Phoenix, iar meciul decisiv, dacă trebuie, se va juca la Brașov, duminică, 2 aprilie, pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat.   

În actuala ediție a LNBF Phoenix și Olimpia s-au întâlnit de patru ori. Phoenix a câștigat meciurile din top 6, 92-73 la Galați și 76-89 la Brașov, iar Olimpia s-a impus în sezon 82-84 la Galați și 81-62 la Brașov. Phoenix și Olimpia s-au întâlnit în aceeași fază a competiției și sezonul trecut, iar echipa din Brașov a câștigat seria cu scorul general 2-0. După ce a câștigat meciul de la Brașov la o posesie, 78-75, la Galați, Olimpia s-a impus cu scorul 77-69. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal