BASCHET: Phoenix joacă vineri, la Târgu Mureș, meci important pentru calificarea în play-off

6
Echipa de băieți Phoenix mai are de disputat două etape din actuala ediție a fazei secunde LNBM, grupa 7-10. Cele două meciuri vor fi jucate de Phoenix în deplasare. Prima dată, vineri, 31 martie, de la ora 19.00, echipa pregătită de Florin Nini va juca pe terenul vicecampionilor de la Mureș Târgu Mureș, urmând ca grupa 7-10 să fie încheiată cu un joc pe terenul celor de la SCMU Craiova, 5 aprilie. 
Pentru a obține calificarea în play-off, pentru al doilea sezon consecutiv, Phoenix trebuie să câștige unul din cele două meciuri rămase de disputat. Cu două etape înainte de finalul fazei secunde din LNBM  Phoenix este pe locul opt în clasamentul general, locul secund în grupa de recalificare în play-off, poziție care asigură prezența în play-off. Gălățenii au 8 -14 linia de clasament, două victorii mai mult decât SCMU Craiova, 6 – 16, singura adversară a gălățenilor pentru locul care asigură prezența în play-off.  În celălalt meci al grupei 7-10 LNBM, sâmbătă, 1 aprilie, Dinamo va juca pe teren propriu cu SCMU Craiova. 
BC Mureș Târgu Mureș, adversara din meciul de vineri, ocupă locul șapte în clasamentul general, primul în grupa de recalificare, și este calificată în play-off indiferent de rezultatele obținute în ultimele două etape cu Phoenix și Dinamo. În acest sezon Phoenix și Mureș Târgu Mureș s-au întâlnit de patru ori iar scorul al general este egal 2-2. Phoenix a câștigat meciurile de pe teren propriu, scor 94 -91, în prima fază LNBM și 80-78 în grupa 7-10. Mureș Târgu Mureș s-a impus în meciul de pe teren propriu din sezonul regulat, faza I, scor 94-77, iar a doua victorie a fost în sferturile Cupei României, scor 85-75. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal