BASCHET: Program modificat pentru Phoenix 2 în Liga I masculină

5

Retragerea Olimpic Municipal Baia Mare din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM) și Liga I, atrage după sine modificări de program și în liga secundă masculină. Astfel, în grupa a III-a, în care evoluează și Phoenix 2 vor evolua patru echipe: SCMU 2 Craiova, Mureș 2 Târgu Mureș, CSM CSU 2 Oradea și Phoenix 2. SCM 2 Timișoara, echipă repartizată inițial în grupă cu Phoenix 2, a luat locul celor de la Baia Mare 2 în grupa a II-a, conform anunțului al FR Baschet de aici.

Programat inițial pentru 5 martie, debutul în faza semifinală a echipelor satelit a fost reprogramat pentru duminică, 12 martie. În primul meci Phoenix 2 va juca pe teren propriu cu Mureș 2 Târgu Mureș. Programul echipei pregătite de Bogdan Bălănică continuă astfel: etapa a II-a, 19 martie, CSM CSU 2 Oradea-Phoenix 2, etapa a III-a, 26 martie, SCMU 2 Craiova-Phoenix 2; retur, etapa a IV-a: 7 mai, Mureș 2 Târgu Mureș-Phoenix 2, etapa a V-a, 14 mai, Phoenix 2-CSM CSU 2 Oradea; etapa a VI-a, 21 mai, Phoenix 2-SCMU Craiova 2.    

În această faza a competiției meciurile se joacă după sistemul fiecare cu fiecare tur-retur, urmând ca echipa de pe primul loc să se califice la turnul final al echipelor satelit, conform regulamentului competiției ce poate fi văzut aici