BASCHET: Victoria caracterelor. Phoenix a învins, din nou, vicecampioana

11

Aflați în aceeași situație financiară ca echipa de fete, vezi declarațiile președintelui Florin Nini de aici sau aici, echipa de băieți de la Phoenix, caracterele, s-a mobilizat exemplar și a obținut o nouă victorie în grupa 7-10 din LNBM, victorie importantă pentru obținerea unui loc în play-off la finalul fazei secunde din prima ligă masculină. Băieții profesorului Florin Nini au învins, pentru a doua oară în acest sezon la Galați, vicecampioana BC Mureș Târgu Mureș, cu scorul 94-91, pe sferturi: 32-23, 25-29, 24-23, 13-16.

Cu excepția a două momente din debut, Phoenix s-a aflat la conducere pe tot parcursul jocului. cea mai mare diferență pe tabelă, +13 Phoenix, s-a înregistrat în sfertul doi la scorul 42-29, după ce Adrian Guțoaia a marcat din afara semicercului pentru Phoenix.

Cel mai bun marcator al jocului a fost Milos Bojovic cu 27 de puncte. Pentru Phoenix au mai marcat: Phillip Miller 25 p (3×3), Tony Gugino 18p, Adrian Guțoaia 9p, Milos Pesic 7p, Drew Brandon 6p, Andrei Petică 2p.

În clasamentul din grupa 7-10, după victoria cu BC Mureș, Phoenix este pe locul doi cu 7-13, 27 de punte, la două victorii de liderul Mureș Târgu Mureș, două victorii mai mult față de echipele de pe locurile 3 și 4, Craiova și Dinamo. Următorul meci pentru Phoenix este programat pentru luni, 20 martie, tot pe teren propriu, cu SCM Craiova.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal