Botond Flinta: ”Obiectivul este să câștigăm grupa și să promovăm”

13
La finalul primului antrenament cu echipa națională a României, de pe gheața patinoarului ”Dunărea”, fundașul de la Dunărea, Botond Flinta, a spus că obiectivul echipei este să câștige grupă. ”Trebuie să luăm în considerare obiectivul echipei, iar obiectivul este să câștigăm grupa, să urcăm mai sus. Nu am obiective personale, sper să joc bine și să ajut echipa să câștige grupa. Despre echipele adverse pot să spun că sunt echipe bune Spania și Serbia, sunt echipe mai bune. Dar nu pot să spun despre Australia și Islanda că sunt echipe ușoare și că putem trece ușor peste ei”. 

Despre lotul echipei României, Flinta a spus: ”Mai așteptăm doi jucători sau trei.  Avem o echipă tânără, toată lumea vrea să câștige grupa și să promovăm mai departe, unde ne este locul. Levente Lorincz este accidentat și nu a putut să vină, are o accidentare la genunchi”.  
Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, se va desfășura între 3 și 9 aprilie, iar România va juca după programul: luni, 3 aprilie, ora 20.00, cu Belgia, marți, 4 aprilie, ora 20.00, cu Serbia, joi, 6 aprilie, ora 20.00, cu Islanda, vineri, 7 aprilie, ora 20.00, cu Australia și duminică, 9 aprilie, ora 20.00, cu Spania. Echipa care va câștiga grupa va promova în Divizia a I-a, Grupa B, echipa care va încheia grupa de la Galați pe ultimul loc va retrograda în Divizia a II-a, Grupa B. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal