Cezar Amariei: ”La orice serbare a scrumbiei, sau mică paranghelie, se dau mult mai mulți bani din bani publici decât a costat palmaresul Oțelului”

26La Lider Sportiv 139, Pro FM Lider FM, jurnalistul Cezar Amariei a declarat că Primăria avea mai multe posibilități să se implice în licitația de atribuire a palmaresului FC Oțelul.   ”Pe mine mă deranjează reacția oficialităților gălățene care au ignorat acest subiect. Din punctul meu de vedere existau cel puțin două variante. Putea fi cumpărat de Muzeul de Istorie, acest lucru face parte din istoria orașului, nu numai bătălii. istoria orașului este inclusiv sport, ce a făcut Nicu Vlad sau Oțelul. Dacă stăm să ne gândim, s-au vândut 60% din loturile scoase la vânzare, iar prețul a fost de 15.000 de euro. La orice serbare a scrumbiei, sau mică paranghelie, se dau mult mai mulți bani din bani publici.” 

Cezar Amariei a mai spus la Lider Sportiv 139 că la licitație Primăria putea participa prin Fundația Sportul Gălățean. ”O altă variantă ar fi fost să se cumpere prin Fundația Sportul Gălățean. O Fundație care să fie în subordinea Consiliului Local și avea drept legal să participe. Fundația se poate finanța, poate primi finanțare de la Primărie și de la Consiliul Local. La ședința Consiliului Local l-am întrebat pe primar dacă nu i se pare normal să se implice. A spus: Da, dar nu știu dacă este cadru legal, a fost din pripă, nu a fost filă de buget. Dacă exista voință exista și putință, e vorba de dezinteres din partea autorităților locale”, a spus Cezar Amariei. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal