Cezar Amariei: ”SCOG este un proiect de admirat. Singura mea dezamăgire este că nu s-au bătut până la capăt în ceea ce ține de palmares și cupe”

3
La Lider Sportiv 139, Pro FM Lider FM, jurnalistul Cezar Amariei, a declarat că cei care sunt implicați în continuarea Oțelului sunt de admirat, dar că aceștia trebuiau să se implice în licitația pentru palmares și trofee. ”Pentru suporteri contează mai puțin că au marca sau nu, atât timp cât mari glorii s-au implicat în proiect. SC Oțelul este un proiect de admirat. Singura mea dezamăgire este că, din punctul meu de vedere, nu s-au bătut până la capăt în ceea ce ține de palmares și cupe. Au mers pe ideea că sigla a expirat, dar cupele nu expiră. Nu aveau bani, dar au fost foarte multe persoane interesate din mediul de afaceri, persoane plecate din țară și-au exprimat intenția să sprijine. Se putea face o chetă, se puteau face foarte multe lucruri dacă exista interes sau o acțiune concretă la nivel public”. 
În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Cezar Amariei a mai spus că acele trofee trebuiau cumpărate pentru a fi expuse la un eventual Muzeu al Sportului gălățean. ”Pe mine mă deranjează, dacă vrem să facem un Muzeu al Sportului la Galați, o să ajungem să nu avem ce să expunem. Lucruri extrem de valoroase din istoria Oțelului nu mai există. De exemplu, acele cupe de campion și de la Supercupă. Probabil vom expune în muzeu despre Nicu Vlad și alte foste glorii, eventual Nicolae Rainea. Dacă vom ajunge la subiectul Oțelul acolo vor lipsi exact lucrurile cele mai importante”, a spus Cezar Amariei.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal