FOTBAL: În Liga a III-a, Lieștiul joacă pe teren propriu cu penultima clasată, Valea Mărului și Metalosport se deplasează la Râșnov și Chiscani

3
În Liga a III-a sunt programate să se dispute sâmbătă, 1 aprilie, meciurile din etapa a 20-a. Din cele trei echipe gălățene care activează în al treilea eșalon, Sporting Liești va juca pe teren propriu, celelalte două echipei, Metalosport și Avântul Valea Mărului, au programate meciuri în deplasare. 
Sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 17.00, pe ”Liești Arena”, Sporting Liești va primi replica penultimei clasate din serie, AFC Odorheiu Secuiesc. De facto, harghitenii sunt ultimii din serie, cu 12 puncte din 17 jocuri. Echipa care ocupă ultima poziție, SC Bacău, a realizat mai multe puncte pe teren, 16, decât echipa din Harghita, dar ocupă ultimul loc în serie din cauza unor penalizări impuse de FRF. Sporting Liești este pe locul 6 în clasament cu 27 de puncte din 18 jocuri. În tur Sporting Liești s-a impus în Harghita, scor 3-0. 
Metalosport va juca în runda a 20-a în Brăila, la Chiscani, cu echipa locală Sportul, echipă nou promovată în Liga a III-a. Gălățenii au obținut în runda precedentă primul punct din retur, în remiza, scor 1-1, cu Olimpic Cetate Râșnov, și abordează jocul de pe stadionul ”Sportul” din Chiscani, de pe locul 10 în serie cu 19 puncte. Cei de la Sportul Chiscani sunt pe locul 13, primul sub linia de retrogradare, cu 12 puncte din 18 jocuri. În tur, la Galați, Metalosport a remizat, scor 0-0, cu cei de la Sportul.  
Avântul Valea Mărului se va deplasa în etapa a 20-a în Brașov, la Râșnov, pentru jocul cu cei de la Olimpic Cetate Râșnov. Înaintea jocului cele două echipe sunt despărțite de trei puncte în clasament. Echipa gălățeană este pe locul 11 cu 19 puncte, în timp ce gazdele jocului de  sâmbătă ocupă locul 9 cu 22 de puncte. În tur, la Valea Mărului, cele două echipe au remizat, scor 0-0, ambele echipe fiind la primele jocuri în Liga a III-a.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal