FOTBAL: Muncitroul Ghidigeni conduce în Liga a IV-a juniori după prima etapă din retur

26
În deschiderea meciurilor din prima etapă a returului, Liga a IV-a seniori, s-au disputat meciurile primei etape din competiția similară a juniorilor (juniori A1). La fel ca  în liga seniorilor rezultatul a doua jocuri a fost omologat de Comisa de Competiții AJF Galați, după ce echipele  Bujorii Târgu Bujor și Juventus Toflea nu s-au prezentat la jocuri. 
În cele cinci jocuri disputate nu s-au înregistrat rezultate surpriză. Liderul din Liga a IV-a juniori, Muncitorul Ghdigeni, a început returul pe terenul campionilor de la Quantum Club Galați și s-a impus cu scorul 5-1. SC Oțelul a câștigat cu 2-0 pe ternul celor de la Victoria Independența, Viitorul Costache Negri a câștigat cu 1-0 pe teren propriu jocul cu Zimbrul Slobozia Conachi, CSȘ Tecuci a învins cu 3-0 pe teren propriu Unirea Braniștea, iar în singura remiză a etapei Avântul Drăgănești a încheiat la egalitate 4-4 jocul cu Siretul Piscu, după ce la pauză gazdele conduceau cu 4-3.    
Muncitorul Ghdigeni conduce Liga a IV-a juniori cu 39 de puncte din 14 jocuri. Liderul este urmat de trei echipe cu câte 33 de puncte: Gloria Ivești, CSȘ Tecuci și SC Oțelul. În partea de jos a clasamentului Zimbrul Slobozia Conachi, locul 12, are 10 puncte, Viitorul Costache Negri este pe locul 13 cu 6 puncte, iar ultimul loc este ocupat de Bujorii Târgu Bujor cu 4 puncte. 
 Etapa viitoare este programată să se dispute pe parcursul a doua zile. Sâmbătă, 18 martie, de la ora 10.00, este programat jocul dintre Juventus Toflea și Victoria Independența. Duminică, 19 martie, sunt programate jocurile: ora 10.00, Viitorul Costache Negri – Avântul Drăgănești, Zimbrul Slobozia Conachi – Quantum Club Galați, Muncitorul Ghidigeni – CSȘ Tecuci, Unirea Braniștea – Bujorii Târgu Bujor. De la ora 13.00, sunt programate alte două jocuri, Avântul Vânători – Gloria Ivești și SC Oțelul – Siretul Piscu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal