FOTBAL: SC Oțelul, 16 goluri pentru a 15-a victorie consecutivă

6
Liderul Ligii a IV-a Galați, SC Oțelul, a obținut o nouă victorie la scor în cursa pentru promovarea în Liga a III-a. În a doua etapă din retur, etapa a 15-a din sezon, SC Oțelul a câștigat cu scorul 16-1,  la pauză 7-1, jocul de pe teren propriu cu Siretul Piscu, cealaltă echipă aflată la sezonul de debut în prima ligă județeană. 
Golurile echipei pregătite de Stelian Bordeianu au fost marcate de: Bahnașu 6, Daniel Pavel 3, Perju 3, Frunză, Napîrlică, Neagu și Ţâmpău. Conform site-ului oficial al echipei suporterilor pentru SC Oțelul au jucat: C.Tofan – Neagu, Scutaru, R. Codreanu (51’ Păduraru), Ciurea (60’ Ţâmpău) – I.Codreanu, Napîrlică, Tudosă (60’ Serea) – Perju, Pavel (55’ A. Frunză), Bahnaşu
În meciul cu echipa din Piscu gruparea suporterilor a depășit borna celor 100 de goluri marcate în actuala ediție a Ligii a IV-a, ajungând la 113 goluri marcate. După rezultatele din etapa a 15-a SC Oțelul s-a desprins la 9 puncte în fruntea clasamentului, profitând de înfrângerea cu scorul 1-3 a echipei de pe locul doi, Avântul Vânători, pe teren propriu cu Gloria Ivești.
După 15 etape din actuala ediție a Ligii a IV-a SC Oțelul a acumulat 45 de puncte, maximum, în 15 jocuri. Principala urmăritoare, Avântul Vânători, este pe locul doi cu 36 de puncte din 15 jocuri. Etapa viitoare SC Oțelul va juca pe terenul celor de la Avântul Drăgănești, penultima clasată din Liga a IV-a. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal