FOTBAL: SC Oțelul susține sâmbătă cu, CSM Focșani, ultimul test înaintea returului

18
Înainte de reluarea meciurilor din Liga a IV-a SC Oțelul va susține ultimul meci de verificare din această pauză competițională. Sâmbătă, 4 martie, de la ora 12.00, pe stadionul ”Siderurgistul”, liderul Ligii a IV-a Galați va juca cu liderul Ligii a IV-a Vrancea, CSM Focșani. 
Cele două potențiale adversare de la barajul de promovare în Liga a III-a conduc detașat ligile județene din care provin. SC Oțelul și-a mai pus 3 puncte avans după ce s-a impus cu scorul 9-0 în restanța cu Viitorul Costache Negri. SC Oțelul are 39 de puncte, maximum, din 13 jocuri, golaveraj 94-7, în clasamentul din Liga a IV-a Galați, 6 puncte mai mult decât echipa de pe locul doi, Avântul Vânători. CSM Focșani conduce în Superliga Altdorf Tehnik, denumirea comercială a Ligii a IV-a din Vrancea, cu 31 de puncte din 11 jocuri, la fel ca SC Oțelul fără înfrângere, dar cu un meci egal, golaveraj 74-6. 
Pentru SC Oțelul va fi al treilea meci amical din această perioadă de pregătire după ce a câștigat cu 4-0 meciul de la Galați și a încheiat la egalitate 2-2, la Constanța, cu echipa similară de la Suporter Spirit Farul Constanța. 
După testul cu CSM Focșani echipa suporterilor va reveni la meciurile din Liga a IV-a Galați iar la finalul săptămânii viitoare va juca în etapa a 14-a, prima din retur, la Independența, cu echipa locală Victoria.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal