FOTBAL: SC Oțelul a obținut a 14-a victorie consecutivă în etapa a 14-a din Liga a IV-a

4

La finalul săptămânii trecute a debutat returul în Liga a IV-a. Din cele șapte jocuri programate s-au disputat cinci. Liderul neînvins al Ligii, SC Oțelul a obținut a 14-a victorie stagională cu scorul 3-0 pe terenul celor de la Victoria Independența, echipă clasată pe locul trei.  
Celelalte rezultate din prima etapă a returului: Avântul Drăgăneşti – Siretul Piscu 2-4, CSȘ Tecuci – Unirea Braniştea 3-1, Quantum Galaţi – Muncitorul Ghidigeni 2-0, Viitorul Costache Negri – Zimbrul Slobozia Conachi 1-1. Rezultatele jocurilor Gloria Ivești – Juventus Toflea și Bujorii Târgu Bujor – Avântul Vânători au fost omologate de Comisia de Competiții AJF Galați cu scorul 3-0 după ce echipele din Toflea și Târgu Bujor nu s-au prezentat la jocuri.  

În clasament SC Oțelul conduce cu 42 de puncte, maximum. Podiumul este completat de Avântul Vânători cu 36 de puncte și Victoria Independența cu 28 de puncte. În subsol CSȘ Tecuci ocupă locul 12 cu 7 puncte, Avântul Drăgănești este pe 13 cu 5 puncte iar ultima poziție este ocupată de Bujorii Târgu Bujor cu 4 puncte. 
Etapa viitoare este programată să se dispute pe parcursul a doua zile. Sâmbătă, 18 martie, de la ora 12.00, este programat jocul dintre Juventus Toflea și Victoria Independența. Duminică, 19 martie, sunt programate jocurile: ora 12.00, Viitorul Costache Negri – Avântul Drăgănești, Zimbrul Slobozia Conachi – Quantum Club Galați, Muncitorul Ghidigeni – CSȘ Tecuci, Unirea Braniștea – Bujorii Târgu Bujor. De la ora 15.00, sunt programate alte două jocuri, Avântul Vânători – Gloria Ivești și SC Oțelul – Siretul Piscu.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal