FUTSAL: United joacă, marți, cu Timișoara, ultimul mare derby al sezonului regulat din Liga I

12
În Liga I de futsal se dispută în aceste zile meciurile din etapa a 21-a, penultima din retur. În ultimul meci al etapei, la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, marți, 14 martie, de la ora 17.00, se va disputa marele derby al finalului de sezon regulat. United, liderul de dinaintea etapei, locul doi după ce Deva a învins cu 3-0 Iașiul, va juca cu Informatica Timișoara, echipa de pe locul 3, în clasamentul la zi din Liga I. 
Pentru a câștiga sezonul regulat din Liga I United are doar varianta victoriei în meciul de mâine, cu un meci egal echipa pregătită de David Asandei va fi cu un punct în spatele echipei din Deva. Cu două jocuri înainte de finalul sezonului regulat United are 44 de puncte, din 18 jocuri, în timp ce echipa din Timișoara a acumulat 40 de puncte în 18 jocuri. Băieții de la United au un motiv în plus să învingă mâine Informatica, în tur, la Timișoara, United a pierdut cu scorul 0-3. 
După meciul cu Timișoara, în ultima etapă din sezonul regulat, United va juca la Târgu Mureș, cu City us, locul 6, campioana en-titre a României. Adversarele gălățenilor pentru șefia în Liga I  vor avea meciuri, teoretic, mai ușoare. Deva se va deplasa la Sfântul Gheorghe, locul 8, iar  Timișoara va juca pe teren propriu cu Muncitorul Reșița, locul 9.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal