FUTSAL: United, la o victorie de câștigarea sezonului regulat din Liga I

9

După ce au trecut și de Informatica Timișoara fotbaliștii de la United au prima șansă să câștige sezonul regulat din prima ligă de futsal/fotbal în sală. Înaintea ultimei etape din sezonul regulat United conduce în clasament cu 47 de puncte acumulate în 19 jocuri, un punct în plus față de echipa de pe locul doi Autobergamo Deva, 46 de puncte. În lupta pentru titlu în acest sezon mai sunt implicate alte două echipe, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc cu 42 de puncte, locul trei, și Informatica Timișoara cu 40 de puncte, locul 4.

Ultima etapă din sezonul regulat se va juca la finalul săptămânii, 25-26 martie. Pentru jocul din ultima etapă United se va deplasa la Târgu Mureș unde va juca cu City us Târgu Mureș, campioana României, dar care în actualul sezon este pe locul 6, din 11, cu o etapă înainte de finalul părții regulate din Liga I. Pentru a încheia pe prima poziție sezonul regulat United trebuie să învingă la Târgu Mureș. Principala contracandidată la poziția de lider, Autobergamo Deva, singura echipă care poate detrona United din fruntea Ligii I, va juca în ultima etapă la Sfântu Gheorghe, cu Spicom, locul 8, din 11.

Echipa care va încheia sezonul regulat pe primul loc va beneficia de un meci în plus, meciul decisiv, pe teren propriu în play-off (sferturi de finală, semifinale, finală). Conform sistemului de desfășurare al play-off-ului, de aici, în sferturi de finală și semifinale se va juca după sistemul cel mai bun din trei jocuri urmând ca învingătoarea din finală să fie decisă după cinci jocuri.

După actuala configurație a clasamentului, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, United, locul 1, va juca în primul tur al play-off-ului, sferturi de finală, cu echipa de pe locul opt, Spicom Sfântu Gheiorghe. Seria va fi de trei jocuri iar meciul decisiv, dacă va fi cazul, la Galați. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal