Gabi Călinescu: ”Pentru a obține promovarea în Superliga, din sezonul viitor, avem nevoie să realizăm transferurile dorite încă de la începutul anului”

3
Președintele, și unul dintre antrenorii, de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu, ne-a declarat că gruparea pe care o conduce are în plan să transfere cinci jucătoare cu care să atace promovarea în prima ligă de fotbal feminin. ”Pentru a obține promovarea în Superliga, din sezonul viitor, avem nevoie să realizăm transferurile dorite încă de la începutul anului. Vrem să aducem 4 jucătoare din Camerun, care ar aduce un plus de experiență și valoare echipei, iar ultima jucătoare dorită joacă în Superliga. Sperăm să avem susținerea financiară necesară încât să realizăm ceea ce ne-am propus și nu în ultimul rând sa ne păstrăm lotul pe care îl avem la dispoziție”.
Până la transferul de alte jucătoare gruparea gălățeană are nevoie de susținere financiară pentru a-și păstra actualele jucătoare care sunt ofertate de echipe din prima ligă. ”Una din jucătoarele noastre, Carmen Marcu, are oferte de la Olimpia Cluj-cea mai bună echipă din România, și Vassas Femina Odorheiu Secuiesc. Carmen Marcu a fost golgheterul turneului de la futsal de la Odorheiu Secuiesc, ea este și golgheterul din Liga 1. Ea este alături de echipă și vrea să facă performanță la Galați nu în alte județe. Dar dacă noi nu vom avea susținerea necesară pentru performanță va fi greu să o mai păstrăm la echipă. Părerea mea e că jucătoarele talentate nu ar trebui sa plece de la Galați ci să-și dorească să joace pentru Galați”, ne-a spus președintele Gabriel Călinescu. 

Nu numai Carmen Marcu are oferte de la echipele din prima ligă, conform președintelui Gabi Călinescu, sunt și alte jucătoare ofertate de echipe din Superliga. ”Georgiana Stratu, Alexandra Ivan și Maria Stamate, sunt alte jucătoare care au confirmat iar o parte din ele au oferte tot de la echipe din prima ligă. Cu susținere și orașul Galați poate fi reprezentat în prima ligă la fotbalul feminin aspect care ar ajuta din toate punctele de vedere. E de apreciat că avem echipe în prima liga la: baschet, volei, futsal, hochei, handbal, dar lipsește fotbalul, masculin și feminin”, a declarat Gabriel Călinescu. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal