HANDBAL: Înfrângere și la Cluj-Napoca pentru CSU Danubius

1

Nici când au întâlnit un adversar din aceeași zonă de clasament handbalistele de la CSU Danubius nu au reușit să câștige punct(e) sau să facă un meci bun. În etapa a 20-a din Liga Națională CSU Danubius, locul 11, a jucat pe terenul echipei de pe locul 9, ”U” Cluj-Napoca. Jocul a fost pierdut de Danubius cu scorul 25-18, după ce la pauză gazdele conduceau cu scorul 14-7.    
Danubius a încheiat prima parte cu un deficit de 7 goluri. Echipa gălățeană a marcat de doar 7 ori, unul dintre goluri din aruncare de la 7 metri prin Elena Livrinikj, în timp ce gazdele au marcat dublu, 14 goluri, șase dintre ele de la 7 metri. Clujul s-a aflat la conducere pe tot parcursul reprizei, înregistrându-se un singur moment de egalitate în debutul meciului la 1-1. În partea secundă Danubius s-a apropiat la 5 goluri, în minutul 42, prin trei goluri consecutive marcate de Ramona Urse, Andreea Chiricuță și Nicoleta Vlad 17-12 și 18-13, dar au urmat mai multe momente de superioritate a echipei din Cluj care s-a distanțat până la 23-15 în finalul jocului. Danubius a mai redus din diferență în ultimele minute cu trei goluri consecutive  marcate: de Mădălin Conache, Elena Livrinikj și Denisa Șelever. 
În clasament CSU Danubius este pe locul 11, poziție de pe care va juca la barajul de menținere/promovare în LN, cu 11 puncte din 18 jocuri. Pentru CSU Danubius urmează o etapă de pauză, următorul joc fiind programat pentru 26 martie, la HCM Râmnicu Vâlcea.