HANDBAL: Înfrângere și la Cluj-Napoca pentru CSU Danubius

31

Nici când au întâlnit un adversar din aceeași zonă de clasament handbalistele de la CSU Danubius nu au reușit să câștige punct(e) sau să facă un meci bun. În etapa a 20-a din Liga Națională CSU Danubius, locul 11, a jucat pe terenul echipei de pe locul 9, ”U” Cluj-Napoca. Jocul a fost pierdut de Danubius cu scorul 25-18, după ce la pauză gazdele conduceau cu scorul 14-7.    
Danubius a încheiat prima parte cu un deficit de 7 goluri. Echipa gălățeană a marcat de doar 7 ori, unul dintre goluri din aruncare de la 7 metri prin Elena Livrinikj, în timp ce gazdele au marcat dublu, 14 goluri, șase dintre ele de la 7 metri. Clujul s-a aflat la conducere pe tot parcursul reprizei, înregistrându-se un singur moment de egalitate în debutul meciului la 1-1. În partea secundă Danubius s-a apropiat la 5 goluri, în minutul 42, prin trei goluri consecutive marcate de Ramona Urse, Andreea Chiricuță și Nicoleta Vlad 17-12 și 18-13, dar au urmat mai multe momente de superioritate a echipei din Cluj care s-a distanțat până la 23-15 în finalul jocului. Danubius a mai redus din diferență în ultimele minute cu trei goluri consecutive  marcate: de Mădălin Conache, Elena Livrinikj și Denisa Șelever. 
În clasament CSU Danubius este pe locul 11, poziție de pe care va juca la barajul de menținere/promovare în LN, cu 11 puncte din 18 jocuri. Pentru CSU Danubius urmează o etapă de pauză, următorul joc fiind programat pentru 26 martie, la HCM Râmnicu Vâlcea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal