HOCHEI: Dunărea a cedat la limită primul meci al semifinalei cu Corona

3

Hocheiștii de la Dunărea au debutat cu o înfrângere în semifinalele Campionatului Național. Primul meci al seriei de la Brașov a fost pierdut de gălățeni la limită cu scorul 4-3, după ce au condus cu 1-0 și 3-2, în debutul reprizei a treia.       
Dunărea a deschis scorul în minutul 9.34 prin Ondrej Rusnak, din pasa lui Robert Krajci. Brașovul a egalat în minutul 11.36, prin Arpad Mihaly, iar la prima pauză a intrat în avantaj 2-1 prin golul marcat, în superioritate numerică, în minutul 16.50, de Richard Filip. Treimea secundă a fost câștigată de Dunărea cu scorul 1-0 prin golul marcat de Juraj Durkech, ajutat de Attila Goga și Robert Krajci în minutul 28.44 al jocului, astfel că după două reprize cele două echipe se aflau la egalitate 2-2. În ultima treime Dunărea a trecut din nou în avantaj, 3-2, în minutul 45.46 prin golul marcat de  Phil Busbacher, din pasa lui Szocs Szabolcs, moment al jocului în care Dunărea evolua în inferioritate numerică. Gazdele au egalat la 3 prin intermediul unui gol marcat în superioritate numerică, Arpad Mihaly în minutul 51.18, iar pentru 4-3 a marcat Ian McDonald în minutul 52.57.  
Jocul de astăzi a fost condus la centru de arbitrul slovac Jura Branislav. A fost un joc extrem de dur cu multe minute de eliminare. Dunărea a acumulat un total de 40 de miunte de eliminare, iar Corona 37. De la Brașov, Garrett Clarke a primit pedeapsă de meci, iar de la Dunărea, Rusnak a fost cel mai sancționat cu 12 minute.  
Mâine  de la ora 18.30, tot la Brașov, este programat meciul doi al seriei. În cealaltă semifinală SC Miercurea Ciuc a învins cu scorul 6-2 (1-1, 4-1, 1-0) Progym Gheorgheni, într-un meci disputat la Miercurea Ciuc.  

Dunărea
Laszlo Arnold, Viorel Radu-portari; 
Nicușor Lușneac, Goga Attila, Juraj Durkech, Flinta Botond, Cătălin Berdilă, Pal Zsombor, Erik Bednar-fundași;  
Ondrej Rusnak, Mihail Georgescu, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Marius Mărcuș, Alexandru Cristian Munteanu, Mihaly Ede, Phil Bushbacher, Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Adrian Irimia-atacanți;   
Marius Trandafir-antrenor.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal