HOCHEI: Dunărea s-a impus 4-3 la Miercurea Ciuc după ce a revenit de la 0-2, în ultimul meci din sezonul regulat

13

Hocheiștii de la Dunărea au încheiat sezonul regulat din Campionatul Național cu o victorie. În ultimul meci de dinaintea play-off-ului băieții lui Marius Trandafir s-au impus cu 4-3 (0-1, 2-1, 2-1), la Miercurea Ciuc, cu Sport Club, după ce au revenit de la 0-2. 
Dunărea a marcat prima oară în jocul de la Miercurea Ciuc în minutul 29, la scorul 2-0 pentru Sport Club, prin Phil Bushbacher, ajutat de Mihaly Ede și Szocs Szabolcas. Peste 5 minute Mihail Georgescu a egalat, pasă Anton Cristian Popa și Alexandru Cristian Munteanu, iar la a doua pauză cele două echipe au intrat la egalitate 2-2. În debutul reprizei a treia Goga Attila a marcat pentru 3-2, din pasa lui Ondrej Rusnak, iar Timur Rasulov, din pasa lui Marius Mărcuș, a dublat avantajul gălățenilor. Cu 15 secunde înainte de final gazdele au stabilit scorul final 3-4.   

Dunărea: Laszlo Arnold, Bogdan Alexandru Popa-portari;


Tamas Nandor, Nicușor Lușneac, Goga Attila, Botond Flinta, Cătălin Berdilă, Timur Rasulov, Alexandru Ionuț Munteanu, Pal Zsombor, Erik Bednar-fundași; 


Ondrej Rusnak, Mihail Georgescu, Anton Cristian Popa, Marius Mărcuș, Alexandru Cristian Munteanu, Mihaly Ede, Phil Bushbacher, Szocs Szabolcs, Vitali Donika-atacanți;  
  
Marius Trandafir-antrenor.

Dunărea încheie sezonul regulat pe locul 4 cu 50 de puncte din 30 de jocuri, 201 goluri marcate-138 încasate. Pentru Dunărea urmează debutul în play-off, marți și miercuri, 7-8 martie, de la ora 18.30, gălățenii vor juca la Brașov, primele două meciuri ale seriei cu Corona, din semifinale.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal