HOCHEI: Dunărea s-a impus 8-3 la Gheorgheni. Gălățenii au câștigat medaliile de bronz în Campionatul Național

31
Hocheiștii de la Dunărea au încheiat finala mică cu Progym Gheorgheni. Meciul trei al seriei, disputat la Patinoarul din Gheorgheni, a fost câștigat de echipa gălățeană cu scorul 8-3 (0-1, 6-1, 2-1). Cu scorul general 3-0 Dunărea a câștigat finala mică cu Progym Gheorgheni și implicit medaliile de bronz în Campionatul Național de Seniori. 
Ultimul meci al finalei mici a fost început bine de Progym, harghitenii au deschis scorul în minutul 1.07, acesta fiind și scorul primei părți. În debutul părții secunde, în doar 3.38 minute, Dunărea a marcat de șase ori consecutiv și s-a desprins în câștigătoare. Szocs Szabolcs a egalat la 1, Mihail Georgescu a marcat pentru 2-1, Phil Bushbacher a desprins Dunărea la 3-1, iar până la 6-1 au mai marcat Alexandru Cristian Munteanu, Mykola Kolyada și Juraj Durkech. Până la a doua pauză au mai marcat și cei de la Progym iar după două reprize Dunărea conducea cu 6-2. În ultima repriză a sezonului Ondrej Rusnak a marcat pentru 7-2, iar Phil Bushbacher pentru 8-2. Meciul s-a încheiat cu scorul 8-3, după ce gazdele au marcat cu un minut și nouă secunde înainte de finalul jocului.    

Dunărea: Arnold Laszlo, Bogdan Popa-portari;


Tamas Nandor, Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Cătălin Berdilă, Pal Zsombor, Erik Bednar– fundași;

Ondrej Rusnak, Mihail Georgescu, Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu, Mihaly Ede, Phil Bushbacher, Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Mykola Kolyada, Adrian Irimia-atacanți;  

Marius Trandafir, Irimia Gherghișan-antrenori.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal