HOCHEI: Dunărea s-a impus și în al doilea meci din finala mică cu Progym

25
Hocheiștii de la Dunărea au câștigat și al doilea meci din finala mică a Campionatului Național. După ce vineri s-au impus cu 7-5, sâmbătă, în al doilea meci al seriei de la Galați, Dunărea a câștigat cu scorul 10-4, jocul cu Progym, după un nou meci spectaculos cu multe goluri marcate, dar cu un pic mai multe minute de eliminare față de primul joc al seriei. 
La fel ca în meciul de ieri Dunărea a intrat în avantaj 4-1 la prima pauză. Szocs Szabolcs a deschis scorul în minutul 4, într-un moment în care Dunărea evolua în superioritate numerică. Harghitenii au egalat peste șapte minute, în inferioritate numerică, în urma unui contraatac. Imediat ce au încasat golul egalizator gălățenii au reușit un parțial 3-0 într-un minut și 30 de secunde. Adrian Irimia a readus Dunărea în avantaj, 2-1, Phil Bushbacher a marcat pentru 3-1, în superioritate numerică, iar Ede Mihaly a stabilit scorul primei pauze, 4-1. 
În partea secundă Dunărea și-a menținut nivelul de ieri și a marcat de trei ori, în timp ce harghitenii au reușit doar două goluri. Progym s-a apropiat la două goluri în minutul 5, dar doar pentru două minute distanța a fost de două goluri, Robert Krajci a refăcut avantajul la 5-2. La jumătatea treimii secunde Progym a reintrat în joc și a marcat pentru 5-3. La scorul 5-3 oaspeții au beneficiat de un moment de superioritate numerică, prin intermediul căruia se puteau apropia la un gol de Dunărea, însă momentul a fost gestionat foarte bine de gălățeni. După ce harghitenii au trimis în bară, Dunărea a plecat pe contraatac și a marcat, prin Robert Krajci, pentru 6-3. Scorul părții secunde a fost stabilit de Phil Bushbacher cu aproape patru minute înainte de finalul treimii. Dunărea a mai irosit câteva ocazii importante de a marca, prin Rusnak și Mihaly, dar și oaspeții mai puteau să înscrie. La ultima fază din partea secundă Arnold Laszlo a respins cu piciorul pucul. 
Ultima parte a fost câștigată de Dunărea cu scorul 3-1. În debutul ultimei treimii Alexandru Cristian Munteanu a dus scorul la 8-3, după o greșeală a portarului advers. Progym-ul a marcat ultima oară în minutul opt pentru socrul 8-4. În finalul jocului Vitali Donika a marcat dintr-un unghi aproape imposibil, Dunărea evolua în inferioritate numerică, iar ultimul gol al meciului a fost marcat de Cătălin Berdila, în superioritate numerică.  
Dunărea: Arnold Laszlo, Viorel Radu-portari; 
Attila Goga, Erik Bednar – Juraj Durkech, Botond Flinta – Cătălin Berdilă, Nicușor Lușneac-fundași;      
Ondrej Rusnak, Robert Krajci, Mihaly Ede – Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Phil Bushbacher – Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu, Mihail Georgescu– atacanți; 
Alexandru Ionuț Munteanu, Pal Zsombor-rezerve; 
Marius Trandafir și Irimia Gherghișan-antrenori.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal