HOCHEI: Finala mică se mută la Gheorgheni. Dunărea conduce cu scorul 2-0 la general

6

După cele două jocuri de la Galați finala mică din Campionatul Național de Seniori se va muta la Gheorgheni. Marți, 21 martie, de la ora 18.30, este programat să se dispute meciul trei al seriei. Dunărea conduce cu scorul 2-0 la general, după victoriile 7-5 și 10-4 din primele meciuri ale seriei de la Galați. Echipa gălățeană mai are nevoie de o victorie pentru a-și adjudeca medaliile de bronz. 
Dacă harghitenii vor învinge marți se va juca și meciul patru al seriei, tot la Gheorgheni, miercuri, 22 martie, iar dacă nici după meciul patru Dunărea nu se va impune se va juca și meciul cinci, decisiv, la Galați, vineri, 24 martie. 
Ierarhia marcatorilor din finala mică, după primele două jocuri este condusă de hocheiștii de la Dunărea. Lideri ai marcatorilor sunt Robert Krajci cu 7 puncte, 3 goluri și 4 pase decisive, și Szocs Szabolcs cu 7 puncte (2+5), iar podiumul este completat de Ondrej Rusnak cu 5 puncte (2+3).   
În acest sezon Dunărea și Progym s-au întâlnit de nouă ori, iar gălățenii conduc cu scorul general 5-4 în jocurile directe disputate în actuala ediție a Campionatului Național de Seniori și Cupa României. Dunărea a obținut patru victorii la Galați, scor 7-4 (turul I) și 5-3 (turul II) în sezonul regulat CNS, 7-5 și 10-4, în finala mică CNS, iar a cincea victorie a fost obținută în grupele Cupei României, scor 6-2, la Brașov. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal