HOCHEI: ”Gladiatorii” au făcut un prim pas spre finală. Victorie 6-2 la Gheorgheni

2
Hocheiștii juniori II, sub 16 ani, de la Gladiators Dunărea Galați, au câștigat primul meci din seria semifinală cu CS Școlar Gheorgheni. Întru-un joc disputat la Gheorgheni, ”gladiatorii” s-au impus, scor 6-2, și mai au nevoie de o victorie pentru a obține calificarea în finală. 
Prima parte s-a încheiat la egalitate 1-1, pentru Dunărea a marcat Denis Diaconu, pasă Raul Maftei. Partea secundă a fost câștigată de ”gladiatori”, scor 3-1, prin golurile marcate de: Remus Gheorghe, în inferioritate numerică, Denis Diaconu, două, ambele din pasa lui Remus Gheorghe, unul dintre ele în inferioritate numerică. În ultima treime Dunărea s-a impus, scor 2-0, prin golurile marcate de aceeași Remus Gheorghe și Denis Diaconu. Datele statistice complete ale jocului aici.   
Dunărea conduce, scor 1-0 la general, și mai are nevoie de o victorie într-unul din cele două meciuri ce urmează să se dispute la Galați pentru a se califica în finală. În cealaltă semifinală se întâlnesc Corona Brașov și CSȘ Miercurea Ciuc. 
Dunărea: Ionuț Cristian Andrișoi, Robert Balaban-portari; 

Adrian Alexandru Olenici, Nicolae Smilenco, Macar Bradcenco, Alexandru Diaconu-fundași; Remus Gheorghe, Raul Maftei, Victor Florea, Eduard Simiz, Anton Ciobanu, Florin Claudiu Mladin, Gabriel Iordache, Edward Andrei Bosna, Oliver Petrovici-atacanți; 
Cristi Munteanu și Cornel Chiriță-antrenori.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal