HOCHEI: ”Gladiatorii” au pierdut al doilea meci din finala mică cu Corona Brașov din CN juniori I

2
Al doilea meci din finala mică a Campionatului Național juniori I, dintre Corona Brașov și Gladiators Dunărea Galați, a fost pierdut de juniorii gălățeni cu scorul 1-8 (0-1, 1-4, 0-3). Pentru Dunărea golul a fost marcat de Andrei Ghetau din pasa lui Raul Eduard Caranfil. Corona Brașov conduce cu scorul general 2-0 și mai are nevoie de o victorie pentru a câștiga medaliile de bronz. 

Dunărea: Andrei Giurgea, Adrian Ionescu-portari;

Macar Bradcenco, Marian Buholțeanu,  Andrei Alexandru Andrișoi, Eduard Simiz, Eduard Raul Caranfil-fundași;

Remus Gheorghe, Adrian  Alexandru Lefterache, Anton Ciobanu, Robert Andrei Rusu, Edward Andrei Bosna, Andrei Ghetau, Denis Petre Diaconu, Victor Florea, Cristi Mihail Dumitran-atacanți. Antrenor: Cristi Munteanu. Datele statistice complete ale jocului aici
Conform programării de pe site-ul Federației Române de Hochei pe Gheață pentru Dunărea urmează alte trei jocuri în trei zile, toate la Galați. Vineri, 17 martie, ”gladiatorii” vor juca cu Steaua-Husky, în CN juniori II, meci restant din luna ianuarie, cu cei de la Steaua în rol de gazde, sâmbătă, 18 martie, gălățenii vor juca meciul trei din finala mică cu Corona Brașov, CN juniori I, iar duminică, 19 martie, este programat primul meci din seria semifinală cu CSȘ Gheorgheni, juniori II.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal