HOCHEI: ”Gladiatorii” încep miercuri finala mică cu Corona Brașov în CN juniori I

8
Campionatul Național al juniorilor I, sub 18 ani a ajuns în fazele finale, play-off.. Primele două clasate, CSȘ Miercurea Ciuc și Progym Gheorgheni vor juca în finala mare, în timp ce Dunărea și Corona Brașov vor juca pentru medaliile de bronz, în finala mică.  
Finala mică dintre Dunărea și Corona se va disputa după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, echipa care ajunge la trei victorii va câștiga medaliile de bronz. Seria va debuta miercuri, 15 martie, de la ora 18.45, urmând ca a doua zi, joi, 16 martie, de la ora 13.00, să se joace și al doilea meci de la Brașov din finala mică. Meciurile de la Galați sunt programate pentru sâmbătă, 18 martie, și duminică, 19 martie, iar dacă trebuie se va juca și meciul cinci, decisiv, la Brașov, marți, 21 martie.  
Gladiators Dunărea Galați a încheiat sezonul regulat din CN juniori I pe locul 4 cu 3 puncte din 24 de jocuri, în timp ce Corona a încheiat prima parte pe locul trei cu 28 de puncte din 24 de jocuri. În sezonul regulat Dunărea și Corona s-au întâlnit de opt ori, iar gălățenii au câștigat un meci, 7-6, la Brașov, chiar primul meci al sezonului. 
Finalul de săptămână va fi încărcat pentru ”gladiatori”. Pe lângă meciurile din finala mică, minimum trei, juniorii gălățeni vor juca vineri, 17 martie, la Galați, restanța cu Steaua-Husky, în Campionatul Național al juniorilor II. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal