HOCHEI: Gladiators Dunărea Galați încep vineri meciurile din turneul 4 CJHL

26
La finalul săptămânii, între 31 martie și 2 aprilie, sunt programate să se dispute în Ungaria, la Debrecen, meciurile din cadrul ultimului turneu CJHL (Carpathian Junior Hockey League). Turneul de la Debrecen va fi deschis vineri, 31 aprilie, de la ora 14.00, ora locală 13.00, de jocul dintre Gladiators Dunărea Galați și HK „Halycké Levy“ Novojavorivsk, Ucraina. 
Sâmbătă, 1 aprilie, hocheiștii gălățeni au programate două meciuri. De la ora 10.00, ”gladiatorii” vor juca cu slovacii de la MŠKM Trebišov, iar de la ora  14.30, vor întâlni ceilalți slovaci din competiție HK Mládež Michalovce. Ultimul eveniment al zilei de sâmbătă va fi ”All Star Game”, ce se va disputa începând cu ora 19.00.  
Duminică, începând cu ora 11.00, Gladiators Dunărea Galați va juca cu  gazdele de la DebMis Select (selecționata Debrecen-Miskolc), iar turneul va fi încheiat de ”gladiatori” la ora 14.00 în jocul cu polonezii de la STS Sanok. 
După ce au disputat meciurile din primele trei turnee CJHL, Gladiators Dunărea Galați ocupă locul șase cu nouă puncte acumulate în 15 jocuri. La turneul din Ungaria, ”gladiatorii” nu se vor putea baza pe atacanții Remus Gheorghe și Denis Diacnu, plecați împreună cu echipa naționala sub 18 ani în Coreea de Sud la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal