HOCHEI: Marți debutează play-off-ul în Campionatul Național. Dunărea începe seria cu Corona la Brașov

2

Ultimele două campioane ale României, Dunărea și Corona Brașov, se vor întâlni pentru al treilea sezon consecutiv în semifinalele Campionatului Național. În actualul sezon seria va debuta cu două meciuri la Brașov. Marți și miercuri, 7-8 martie, începând cu ora 18.30, cele două echipe vor susține primele două meciuri din play-of, semifinale.  

Corona Brașov a câștigat sezonul regulat din Campionatul Național de Seniori, cu 73 de puncte din 30 de jocuri, în timp ce Dunărea a încheiat meciurile din sezonul regulat pe locul patru cu 50 de puncte din 30 de jocuri. Corona a câștigat toate meciurile disputate cu Dunărea în acest sezon, cu excepția celui din returul II, din finalul sezonului regulat, când a pierdut la Galați, dar jocul nu a fost abordat cu echipa de seniori. 
În semifinale se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, echipa care acumulează trei victorii va obține calificarea în finală. După cele două jocuri de la Brașov, seria se va muta la Galați. Sâmbătă, 11 martie, de la ora 18.30, este programat meciul trei, iar dacă trebuie se va juca și meciul patru duminică, 12 martie, de la ora 18.30. Dacă după cele patru meciuri egalitatea persistă se va juca și meciul cinci, decisiv, marți, 14 martie, pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat, Corona Brașov. Dacă la finalul timpului regulamentar al unui meci din semifinale cele două echipe se află la egalitate se va juca o repriză de prelungiri (over time OT) de 10 minute, spre deosebire de sezonul regulat când repriza suplimentară era de 5 minute.          

Dunărea, campioana din 2014-2015 și 2015-2016, și Corona Brașov, campioana din 2013-2014, s-au întâlnit în aceeași fază a competiției, semifinale, în ultimele două sezoane, de fiecare dată cu Dunărea câștigătoare. În sezonul 2014-2015 Dunărea a câștigat seria cu scorul general 3-2, Corona Brașov cu Corona campioana en-titre, iar sezonul trecut, 2015-2016, Dunărea, campioana en-titre, a câștigat semifinala cu scorul general 3-1.
În cealaltă semifinală din Campionatul Național, SC Miercurea Ciuc va juca cu Progym Gheorgheni. Seria va debuta cu două meciuri la Miercurea Ciuc, 7-8 martie, ora 18.30, va continua cu două jocuri la Gheorgheni, 11-12 martie, iar meciul decisiv, dacă va fi cazul, se va juca la Miercurea Ciuc, 14 martie. Învingătoarele din cele două semifinale vor juca în finala mare în timp ce învinsele se vor lupta în finala mică, pentru medaliile de bronz.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal