HOCHEI: S-au pus în vânzare biletele pentru Campionatul Mondial, D II A, de la Galați

23
Organizatorii grupei de Campionat Mondial, ce se va desfășura între 3 și 9 aprilie, la Galați, au stabilit prețurile tichetelor de acces la meciuri. Pentru meciurile din timpul zilei, în care nu va evolua echipa României, biletele vor costa 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. La meciurile României prețul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. Pentru cei care doresc să asiste la toate cele 15 meciuri ale turneului organizatorii au scos la vânzare și abonamente​ ce vor costa 100 lei. Vor fi și bilete pentru tribuna VIP ce vor costa 25 lei/meci. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul bilete.ro, sau de săptămâna viitoare de la Patinoarul Dunărea. 
La Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, vor participa șase echipe: Australia, Belgia, Spania, Islanda, Serbia și România.  Mondialul de la Patinoarul ”Dunărea” va debuta luni, 3 aprilie, de la ora 13.00, cu jocul dintre Australia și Serbia. În al doilea meci al primei zile, de la ora 16.30, Spania va juca cu Islanda. România va juca primul meci de la Mondial cu Belgia, de la ora 20.00. 
A doua zi marți, 4 aprilie, România va juca, în ultimul meci al zilei, de la ora 20.00, cu echipa Serbiei. În celelalte meciuri ale zilei Islanda va juca cu Australia, de la ora 13.00, iar Spania va întâlni Belgia, de la ora 16.30. După o zi de pauză joi, 6 aprilie, România va întâlni Islanda, în ultimul meci al zilei, de la ora 20.00. Belgia și Serbia vor deschide ziua de hochei, de la ora 13.0, iar al doilea meci al zilei se va disputa între Spania și Australia, începând cu ora 16.30. 
Vineri, 7 aprilie, România va juca cu Australia, ce începere de la ora 20.00, în ultimul meci al zilei, Serbia și Spania se vor întâlni în primul meci al zilei, de la ora 13.00, iar Islanda și Belgia vor juca, începând cu ora 16.30, în al doilea meci al zilei.
În ultima zi a turneului, duminică, 9 aprilie, România va juca, de la ora 20.00, cu Spania, ultimul meci al zilei, Belgia și Australia vor juca în primul meci, de la ora 13.00, iar Serbia și Islanda se vor întâlni în al doilea meci al ultimei zile, începând cu ora 16.30.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal