HOCHEI: Seria cu Corona se mută la Galați. Dunărea nu mai are voie să facă pași greșiți

6

După cele două jocuri de la Brașov semifinala Dunărea-Corona se mută la Galați. Sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 18.30, Dunărea, câștigătoarea titlului în ultimele două ediții ale Campionatului Național, trebuie să învingă Corona Brașov pentru a juca și meciul patru al seriei duminică, 12 martie, de la ora 18.30. Dunărea nu mai are voie să facă pași greșiți în semifinală după ce a pierdut cele două jocuri de la Brașov cu 4-3 și 6-1. Dacă va pierde unul din cele două jocuri de sâmbătă sau duminică semifinala se va încheia, se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, echipa care ajunge la trei victorii obține calificarea în finală.

În precedentele două sezoane, în care a câștigat titlul, Dunărea a trecut în semifinale de fiecare dată de Corona Brașov. În sezonul 2014-2015 echipa gălățeană a obținut calificarea în finală după ce a învins Corona cu scorul general 3-2. După două victorii la Galați, 4-1 și 4-2, Corona a câștigat meciurile de la Brașov 6-1, 6-1, calificarea în finală a fost obținută după victoria 3-2 de la Galați din meciul decisiv.  

Misiunea gălățenilor a fost mai facilă în următorul sezon când au trecut de Corona cu socrul general 3-1. După primele două jocuri de la Galați scorul era egal 1-1. Dunărea a câștigat primul meci 4-3, la Galați, iar Corona s-a impus în al doilea 6-3. Calificarea în finală a fost obținută la Brașov după două victorii 3-2 și 5-1.

”Simt că suntem o echipă mult mai bună pe gheața de acasă. Ca echipă, avem o mulțime de experiență, în România, cât și în străinătate, și știm că avem o șansă să reintrăm în serie sâmbătă seara”, ne-a spus atacantul american Phil Bushbacher despre meciurile cu Corona. ”În continuare trebuie să fim mai atenți în fața porții adverse și să fim mai atenți la recuperarea pucului în fața porții adverse. Așa că nu avem nevoie să facem prea multe schimbări în jocul nostru, trebuie să ne concentrăm mai mult la fazele pe care le creăm, iar dacă vom face asta avem șanse să revenim la Brașov să întoarcem seria”, a spus un alt atacant slovacul Ondrej Rusnak.

La ambele meciuri sâmbătă, și duminică dacă trebuie, INTRAREA spectatorilor va fi LIBERĂ. Dacă Dunărea va egala situația la general se va juca și meciul cinci al seriei, decisiv, la Brașov, 14 aprilie. Învingătoarea din semifinala Dunărea-Corona va juca în finala mare cu cealaltă învingătoare din semifinale, în timp ce învinsa se va întâlni în finala mică cu cealaltă învinsă din semifinale.  După două jocuri SC Miercurea Ciuc conduce  în cealaltă semifinală cu socrul general 2-0,  Progym Gheorgheni. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal