HOCHEI: Victorie cu Steaua pentru ”gladiatori” în CN juniori II

16
Juniorii II, sub 16 ani, de la Gladiators Dunărea Galați au câștigat primul meci restant cu cei de la Steaua-Husky București. Disputat la Galați, dar cu cei de la Steaua în postură de gazde, jocul a fost câștigat de ”gladiatori” 9-2 (5-1, 2-1, 2-0). 
Cel mai bun marcator al jocului a fost Remus Gheorghe cu 7 puncte, 3 goluri și 4 pase decisive. Ceilalți marcatori de la Dunărea au fost: Denis Diaconu 6 puncte, 2 goluri și 4 pase decisive; Raul Maftei, 4 puncte (2+2), Victor Florea 1 gol, Edward Bosna 1 gol, Macar Bradcenco o pasă decisivă, Florin Claudiu Mladin o pasă decisivă. 
Dunărea: Ionuț Cristian Andrișoi, Bianca Bobu-portari; 
Macar Bradcenco, Adrian Alexandru Olenici, Robert Balaban, Alexandru Diaconu, Nicolae Smilenco-fundași;  
Remus Gheorghe, Raul Maftei, Victor Florea, Anton Ciobanu, Călin Trușan, Florin Claudiu Mladin, Oliver Petrovici, Eduard Smiz, Edward Andrei Bosna-atacanți; 
Cornel Chiriță-antrenor. Aici, datele statistice complete ale jocului. 
După victoria cu Steaua-Husky ”gladiatorii” ocupă locul 3 în clasamentul din Campionatul Național al juniorilor II cu 40 de puncte din 19 jocuri. Juniorii gălățeni trebuie să câștige și cealaltă restanță cu Steaua-Husky, programată pentru 17 martie, la Galați, pentru a încheia sezonul regulat pe locul doi și să joace meciul decisiv, dacă va fi cazul, în semifinala cu CSȘ Gheorgheni pe teren propriu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal