HOCHEI: Vineri, la Galați, începe finala mică cu Progym Gheorgheni

8

Hocheiștii de la Dunărea își vor continua parcursul în actuala ediție a Campionatului Național de Seniori cu meciurile din finala mică. După ce au pierdut cu scorul general 0-3 semifinala cu Corona Brașov, hocheiștii echipei gălățene vor juca pentru medaliile de bronz cu cealaltă învinsă din semifinale, Progym Gheorgheni. Harghitenii au pierdut semifinala cu cei de la Sport Club Miercurea Ciuc cu scorul general 2-3. 
În finala mică se va juca după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, echipa care ajunge la trei victorii va câștiga medaliile de bronz. Seria va începe cu două meciuri la Galați, vineri și sâmbătă, 17 și 18 martie, în ambele zile începând cu ora 18.30. După cele două jocuri de la Galați finala mică se va muta la Gheorgheni unde marți și miercuri, 21-22 martie sunt programate meciurile trei și patru, dacă este cazul. Dacă după patru meciuri cele două echipe se află la egalitate se va juca și meciul cinci, decisiv, la Galați, vineri, 24 martie. 
Dunărea și Progym s-au întâlnit în acest sezon de șapte ori, iar harghitenii conduc cu scorul general 4-3. Dunărea a obținut două victorii la Galați, 7-4 (turul I) și 5-3 (turul II), în Campionatul Național, și una la Brașov, 6-2 în Cupa României. Progym s-a impus în celelalte jocuri, o victorie a fost obținută la Galați, în turul I, iar celelalte la Gheorgheni. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal