Ondrej Rusnak: ”Trebuie să fim mai atenți în fața porții”

31

Despre primele două jocuri din play-off cu Corona Brașov, de la Brașov, Ondrej Rusnak, atacantul slovac de la Dunărea, ne-a spus:  ”Cred că ambele jocuri a fost destul de echilibrate. Pot să spun că 5 la 5 am jucat mai bine decât Brașovul. Din păcate am avut atât de multe sancțiuni, în care ne-am pierdut atât de multă energie, iar liniile lor de power play sunt foarte bune. Dar trebuie să spun, că, în special în primul joc nu meritam să fie diferență mare la penalități 12-3”. 

Iar despre următoarele meciuri ale seriei Ondrej Rusnak ne-a declarat: ”Avem nevoie de mai multă eficiență. Am avut atât de multe șanse de a marca, dar finalizarea nu a fost bună. În continuare trebuie să fim mai atenți în fața porții adverse și să fim mai atenți la recuperarea pucului în fața porții adverse. Așa că nu avem nevoie să facem prea multe schimbări în jocul nostru, trebuie să ne concentrăm mai mult la fazele pe care le creăm, iar dacă vom face asta avem șanse să revenim la Brașov să întoarcem seria”.   
Sâmbătă, 11 martie, și duminică, 12 martie, în ambele zile începând cu ora 18.30, hocheiștii de la Dunărea vor juca cu Corona Brașov în semifinalele Campionatului Național de Seniori. După ce s-au disputat meciurile de la Brașov, Corona conduce cu scorul general 2-0. Pentru a juca și meciul de duminică Dunărea trebuie să câștige jocul de sâmbătă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal