VOLEI: Arcada începe lupta pentru titlu sâmbătă la Craiova

1
În prima ligă masculină de volei vor debuta sâmbătă, 18 martie, meciurile din faza a II-a, play-off. Echipa gălățeană Arcada, locul patru după sezonul regulat, va evolua în partea a doua a sezonului în grupa valorică 1-6 în care se va lupta pentru titlul de campioană alături de: Steaua, VM Zalău, SCMU Craiova, Tricolorul Ploiești și CSM București.     
În prima etapă din grupa echipelor care se luptă pentru titlu, play-off, echipa gălățeană va juca pe terenul echipei de pe locul trei de la finalul primei părți a sezonului SCMU Craiova, campioana en-titre a României. Înaintea meciului de la Craiova cele două echipe sunt depărțite de 3 puncte în clasament. Arcada a acumulat 49 de puncte în cele 22 de jocuri din sezonul regulat iar Craiova 52 de puncte în faza regulată a Diviziei A1. Jocul dintre cele două adversare din semifinalele Cupei se va disputa în Sala Polivalentă din Craiova, începând cu ora 18.00. 
Arcada și SCMU Craiova s-au întâlnit în acest sezon de  patru ori, trei dintre jocuri a fost câștigate de Arcada cu scorul 3-1, iar echipa din Craiova a câștigat un joc, ultimul disputat între cele două echipe, cu scorul 3-0, la Craiova, în urmă cu două săptămâni. Echipa gălățeană a obținut două dintre victorii în Cupa României, competiție din care a eliminat Craiova în faza semifinalelor după o dublă victorie 3-1. Jocul din Polivalentă craioveană va fi arbitrat de Darius Mesca-arbitru A1, din Ploiești, și Paul Szabo Alexi-arbitru A2. din Oradea. 
Faza a II-a din Divizia A1, play-off-ul, se dispută în sistem campionat fiecare cu fiecare, cu un meci la trei zile. După meciul de la Craiova pentru Arcada urmează un nou joc în deplasare, pe terenul echipei ce a încheiat sezonul regulat pe locul șase, CSM București. Primul joc pe teren propriu în play-off va fi jucat de Arcada în etapa a III-a, sâmbătă, 25 martie, cu LMV Tricolorul Ploiești.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal