VOLEI: Arcada întâlnește VM Zalău, sâmbătă, la ”Polivalentă”, într-un meci cu miză mare în lupta pentru titlu

23
În play-off-ul primei ligi masculine de volei sunt programate sâmbătă, 1 aprilie, meciurile din ultima etapă a turului. La Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la ora 18.00, principalele favorite la câștigarea titlului, finalistele Cupei României, Arcada și VM Zalău vor juca derby-ul campionatului, un meci cu miză forte mare în lupta pentru titlu.

Înaintea meciului de sâmbătă Arcada este pe locul doi în clasamentul grupei valorice 1-6, play-off, din prima ligă masculină cu 60 de puncte, în timp ce echipa din Zalău conduce play-off-ul cu 4 puncte mai multe decât Arcada, 64. Celelalte două echipe angrenate în lupta pentru titlu, SCMU Craiova și Steaua, ocupă locurile trei și patru, ambele cu câte 57 de puncte. De altfel, după meciul cu VM Zalău pentru Arcada urmează un nou meci de foc, tot pe teren propriu, cu campioana en-titre SCMU Craiova. 


Cele două adversare din jocul de sâmbătă au început în forță meciurile din play-off și au câștigat toate cele patru jocuri disputate până acum. Atât Arcada cât și VM Zalău au câștigat maximum de puncte din trei jocuri, iar cel de al patrulea meci a fost câștigat în prelungiri. VM Zalău are avansul de patru puncte în fața gălățenilor după parcursul din sezonul regulat unde au încheiat pe locul doi cu 53 de puncte, în timp ce Arcada a încheiat prima parte a campionatului pe locul patru cu 49 de puncte. În prima parte a campionatului, sezonul regulat, cele două adversare de sâmbătă și-au câștigat meciurile de pe teren propriu, dar la general VM Zalău, vicecampioana României, a ieșit pe plus. În tur, la Zalău, VM Zalău s-a impus, scor 3-0, iar returul de la Galați a fost câștigat de Arcada în prelungiri, scor 3-2.

Jocul de sâmbătă va fi arbitrat de Darius Meșca-arbitru A1, și  Alin Mateizer-arbitru A2, ambii din Ploiești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal