BASCHET: Phoenix joacă cu BT Alexandria pentru locurile 5-8

27

După ce a încheiat seria din sferturile de finală cu Olimpia CSU Brașov, echipa din Brașov s-a calificat în semifinale cu socrul general 2-0, fetele de la Phoenix vor continua meciurile din play-off-ul LNBF cu meciurile pentru stabilirea locurilor 5-8.

În prima fază Phoenix va juca cu învinsa din sfertul de finală dintre locurile 1-8. Baschet Teleorman (BT) Alexandria, locul 6 la finalul sezonului regulat, a pierdut sfertul de finală cu câștigătoarea sezonului regulat, Sepsi Sfântu Gheorghe, scor general 0-2, și va juca cu Phoenix în grupa pentru stabilirea locurilor 5-8 LNBF.  În celălalt meci din grupa 5-8 se vor întâlni Universitatea Goldiș ICIM Arad, echipă care a pierdut cu scorul general 0-2 sfertul de finală cu ”U” Cluj-Napoca, și CSM Satu Mare, care a pierdut, scor 1-2 sfertul de finală cu CSM Târgoviște. Învingătoarele vor juca în finala pentru stabilirea locului cinci, în timp ce învinsele se vor întâlni pentru stabilirea locurilor șapte-opt la finalul sezonului.

Sezonul trecut Phoenix a încheiat LNBF pe locul cinci. După ce a fost eliminată în sferturi de Olimpia Brașov, scor 0-2 la general, Phoenix a trecut cu scorul general 2-0 de ”U” Cluj-Napoca în primul meci din grupa 5-8, iar în seria pentru stabilirea locului cinci a învins cu scorul general 2-0, BT Alexandria. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal