BASCHET: Phoenix joacă cu U Goldiș ICIM Arad în finala pentru stabilirea locurilor 5 – 6. Seria începe miercuri la Galați

6
După ce au trecut de Baschet Teleorman Alexandria, cu socrul general 2 – 1, în primul tur din grupa pentru stabilirea locurilor 5 – 8, fetele de la Phoenix vor continua parcursul în LNBF cu meciurile din finala pentru stabilirea locurilor 5 – 6.  În jocurile pentru stabilirea locurilor 5 – 6 Phoenix va întâlni Universitatea Goldiș ICIM Arad, echipă ce a trecut cu scorul general 2 – 1, de CSM Satu Mare în primul tur din grupa pentru stabilirea locurilor 5 – 8. 
Finala pentru stabilirea locurilor 5 – 8 se va juca după același sistem, două victorii din trei jocuri. Seria va debuta la Galați, miercuri, 19 aprilie, sâmbătă, 22 aprilie, se va disputa meciul de la Arad, iar dacă va fi cazul se va juca și meciul trei, decisiv, marți, 25 aprilie, la Galați. Phoenix beneficiază de avantajul terenului propriu în meciul decisiv datorită clasării superioare de la finalul sezonului regulat. Prima parte a sezonului a fost încheiată de Phoenix pe locul 5 în timp ce echipa din Arad a terminat sezonul regulat pe locul opt.  
Universitatea Goldiș ICIM Arad a încheiat sezonul regulat pe locul opt și a obținut calificarea în play-off după ce a încheiat grupa de recalificare, 7 – 10, pe locul doi. În sferturile de finală ICIM Arad a fost eliminată, cu scorul general 2 – 0, de ”U” Cluj – Napoca, iar în primul tur din grupa 5 – 8, echipa din Arad a trecut de CSM Satu Mare cu scorul general 2 – 1. Cele două jocuri din sezonul regulat au fost câștigate de Phoenix, scor 76 – 73 la Arad, și 81 – 79 la Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal