Cosmin Șerbănescu: ”Phoenix Junior Cup ajută copii în vederea participării la Campionatele Naționale de baby baschet și minibaschet”

22
Clubul Sportiv Phoenix Galați a organizat la finalul săptămânii trecute o nouă ediție a competiției Phoenix Junior Cup. La turneul desfășurat la Galați au participat trei cluburi: OKK Junior Niš (Serbia), Buba Basket Sofia (Bulgaria) și Phoenix Galați. Despre Phoenix Junior Cup a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Cosmin Șerbănescu, unul dintre antrenorii de la Phoenxi implicați în competiție. ”Acest turneu a fost organizat pentru echipele de baby baschet, sub 10 ani, băieți și minibaschet, sub 12 ani. La turneu au participat patru echipe ale club nostru, două de baby baschet și două de mini baschet, iar oaspeții noștri au fost cei de la OKK Junior Niš (Serbia) și Buba Basket Sofia (Bulgaria). A fost o experiență extraordinară pentru copii, care își încep aventura în cariera de baschetbalist. Noi ca și club încercăm să le oferim cele mai bune condiții, cred că acest turneu va ajuta copii foarte mult în vederea participării la Campionatele Naționale de baby baschet și mini baschet, cât și la dezvoltarea lor ca sportivi și persoane”.      Despre cele două cluburi adversare Cosmin Șerbănescu a spus: ”OKK Junior Niš și Buba Basket Sofia sunt două echipe foarte bune care au tradiție deja în țările lor. Cei de la Buba Basket sunt de peste 10 ani, iar OKK de 12 ani, din ce am înțeles, în doi ani vor împlini 15 ani. Sunt două echipe bune, s-au organizat pentru acest eveniment, au venit cu câte două echipe ceea ce demonstrează seriozitate”. 

Cosmin Șerbănescu a vorbit la Lider Sportiv și despre următoarea competiție la care vor participa juniorii de la Phoenix.”După turneu vom continua pregătirile pentru Campionatul Național de minibaschet și babybaschet de la Mangalia. Acolo avem speranțe să facem un rezultat cât mai bun, nu avem presiunea rezultatului”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal