FOTBAL: Avans de trei puncte pentru Muncitorul Ghidigeni în fruntea Ligii a IV-a juniori. Duminică, la Galați, se joacă derby-ul SC Oțelul – Muncitorul Ghidigeni

5
În deschiderea meciurilor din Liga a IV-a seniori se dispută jocurile de juniori, Liga a IV-a juniori. Spre deosebire de competiția seniorilor, unde SC Oțelul mai are nevoie de câteva victorii pentru a câștiga Liga, la juniori lupta pentru titlu este strânsă. Liderul Ligii a IV-a juniori este Muncitorul Ghidigeni, 51 de puncte, iar podiumul competiției rezervate juniorilor este completat de CSȘ Tecuci 48 de puncte, locul 2, SC Oțelul, 43 de puncte, locul trei, în lupta pentru ultima treaptă a podiumului mai sunt angrenate două echipe, Gloria Ivești și Avântul Vânători, locurile 4 și 5, ambele cu câte 41 de puncte.    
La finalul săptămânii sunt programate meciurile din etapa a 20-a, din 26. La Galați, stadionul ”Siderurgistul”. Duminică, 23 aprilie, începând cu ora 15.00, se va juca un meci important pentru partea superioară a clasamentului. SC Oțelul va primi replica liderului, Muncitorul Ghidigeni. Celelalte jocuri din etapa a 20-a programate să se dispute la finalul săptămânii: sâmbătă, 22 aprilie, ora 10.00, Juventus Toflea – Unirea Braniștea, duminică, 23 aprilie, ora 10.00, Avântul Drăgănești – Avântul Vânători, Siretul Piscu – Zimbrul Slobozia Coanchi, Victoria Independența – Viitorul Costache Negri, Glori Ivești – Quantum Club Galați. CSȘ Tecuci va câștiga cu scorul 3 – 0 la masa verde cu Bujorii Târgu Bujor, echipa din Târgu Bujor a fost exclusă din competiție.   
Câștigătoarea Ligii a IV-a juniori va juca faza interjudețeană din Campionatul Juniorilor A1. Deținătoarea titlului din Liga a IV-a juniori este Quantum Club Galați. Sezonul trecut Quantum Club a jucat cu campioana județului Brăila, Viitorul Însurăței, în primul tur din faza interjudețeană și a pierdut calificarea în faza următoare cu scorul general 2-3, după 1-0 la Galați și  1-3 la Însurăței. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal