FOTBAL: Avântul Valea Mărului, singura echipă gălățeană care a punctat în etapa a 24-a din Liga a III-a

45
În Liga a III-a s-au disputat jocurile din etapa a la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a 24-a. Toate cele trei echipe gălățene au jucat pe teren propriu, iar Avântul Valea Mărului este singura care a obținut punct. Fără pas greșit în ultimele cinci etape vălmărenii au remizat, scor 0 – 0, cu cei de la AFC Odorheiu Secuiesc. În urma remizei Avântul Valea Mărului a urcat locul 7 cu 30 de puncte din 22 de jocuri, un punct și un joc mai puțin decât echipa de pe locul 6, Sporting Liești. Etapa viitoare, 29 aprilie, Avântul Valea Mărului se va deplasa în Harghita pentru jocul cu viceliderul FK Miercurea Ciuc.  
La Galați, pe stadionul ”Dunărea”, Metalosport a jucat cu viceliderul seriei FK Miercurea Ciuc și a pierdut, scor 0 – 1. În urma înfrângerii cu harghitenii Metalosport este pe locul 11 cu 25 de puncte din 22 de jocuri. Pentru echipa gălățeană urmează jocul de pe terenul liderului, AFC Hărman, 29 aprilie.  
Programat inițial sâmbătă, 22 aprilie, jocul de la Liești dintre Sporting și Știința Miroslava s-a disputat a doua zi, duminică, din cauza terenului acoperit cu zăpadă de la Liești. Jocul de duminică a fost pierdut de gazde, scor 2 – 4, la pauză 0 – 1. Pentru echipa din Liești au marcat Borșan (1 – 2) și Adamache (2 – 3). În clasamentul seriei I din Liga a III-a Sporting Liești ocupă locul 6 cu 31 de puncte din 23 de jocuri. Etapa viitoare Sporting Liești are programat la Vaslui, cu Atletico, joc ce s-ar putea să nu se dispute dacă echipa din Vaslui va fi exclusă  după a doua neprezentare din acest sezon. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal