FOTBAL: Etapa a 24-a în Liga a III-a, echipele gălățene joacă pe teren propriu. Lieștiul cu Miroslava, Valea Mărului cu Odorhei, Metalosport cu Mirecurea Ciuc

34
În Liga a III-a sunt programate să se dispute sâmbătă, 22 aprilie, începând cu ora 17.00, meciurile din etapa a 24-a. În runda de sâmbătă toate cele trei echipe gălățene vor juca pe teren propriu. La Liești, ”Liești Arena” cei de la Sporting vor juca cu echipa de pe locul trei, Știința Miroslava. Cu șapte etape înainte de finalul sezonului echipa din Liești este pe locul 6 cu 31 de puncte obținute în 22 de jocuri, în timp ce ieșenii de la Știința Miroslava sunt pe locul 3 cu 45 de puncte din 21 de jocuri.  
La Valea Mărului, pe stadionul ”Prof. Costică Popvici”, revelația returului, Avântul Valea Mărului, va juca cu cei de la AFC Odorheiu Secuiesc. După rezultatele bune obținute în retur vălmărenii au urcat pe locul 9 în clasament cu 29 de puncte, la egalitate de puncte cu echipele de puncte cu echipele de pe locurile 7 și 8. Cu o victorie în meciul de sâmbătă, dar și cu un joc al rezultatelor favorabil echipa din Valea Mărului poate urca chiar pe locul șase. Cei de la Odorheiu Secuiesc sunt pe locul 12 în clasament cu 21 de puncte în 21 de jocuri. La fel ca cei de la Avântul Valea Mărului harghitenii traversează o perioadă bună, iar în ultimele trei etape au obținut trei victorii, printre care și una cu Metalosport, etapa precedentă. În urmă cu patru etape harghitenii au jucat în județul Galați, la Liești, și au pierdut, scor 5 – 0, jocul cu cei de la Sporting Liești.  
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport va primi replica, pe stadionul ”Dunărea” celor de la FK Miercurea Ciuc. Gălățenii ocupă locul 11 în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 25 de puncte din 21 de jocuri, în timp ce harghitenii sunt implicați în lupta pentru promovare. În 21 de etape cei de la Miercurea Ciuc au acumulat 47 de puncte, două puncte mai puțin decât liderul seriei FC Hărman. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal