FOTBAL: Etapa a 25-a în Liga a III-a. Lieștiul se deplasează la Vaslui, Valea Mărului joacă în Harghita, Metalosport nu se prezintă la Hărman

6
Echipele angrenate în Liga a III-a, seria I, au programate în intervalul 28 – 29 aprilie, meciurile din etapa a 25-a.

Sporting Liești are misiunea cea mai facilă în etapa curentă. Vineri, de la ora 17.00, echipa gălățeană are programat meciu la Vaslui, cu cei de la Atletico. Gruparea din Liești este pe locul 6 în clasament cu 31 de puncte din 23 de jocuri, în timp ce vasluienii sunt pe locul 10 cu 29 de puncte din 21 de jocuri. Jocul va fi arbitrat de Cosmin Apetrei – din Roznov, județul Neamț, iar la cele două linii vor fi Ovidiu Arusoaiei și Alexandru Ifitime – ambii din Piatra Neamț.  
Revelația acestui retur, Avântul Valea Mărului, va juca în etapa a 25-a, sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 18.00, în Harghita pe terenul viceliderului FK Miercurea Ciuc. Evoluțiile bune din retur au ridicat nou promovata în Liga a III-a până pe locul 7, la un punct în spatele celor de la Sporting Liești, dar și un joc mai puțin. Echipa din Valea Mărului a pierdut un singur joc în retur, scor 1 – 0, la Bacău, cu Aerostar, după care au urmat patru victorii: 3 – 2 cu Sporting Liești, 7 – 0 cu Sportul Chiscani, 2 – 0 cu Metalosport, 1 – 0 cu Olimpia Râmnicu Sărat. Seria rezultatelor pozitive a fost completată de remizele 1 – 1 la Râșnov și 0 – 0 cu AFC Odorheiu Secuiesc, iar returul a fost deschis de vălmăreni cu o victorie, scor 1 – 0, la Bacău, cu Sport Club. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, a anunțat că nu se va prezenta la jocul din etapa a 25-a de la Hărman, detalii aici.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal