FOTBAL: Fetele de la FC Universitatea au remizat in extremis la Fălticeni

37
Plecate la Fălticeni în ziua jocului și cu un lot restrâns, Georgiana Stratu, Maria Stamate, Laura Pamfile, Elena Dragomir, Eugenia Gherghișan și Iulia Mihalea – fiind indisponibile pentru jocul din Suceava, echipa de fotbal feminin a orașului FC Universitatea s-a întors de la Fălticeni cu un punct prețios. Gălățencele au jucat sâmbătă pe stadionul ”Tineretului” din Fălticeni, cu Armonia Diolhești, echipa de pe locul trei din seria I, Liga I, și au reușit o remiză dramatică. După ce gazdele au deschis scorul în finalul jocului, minutul 89, ”universitarele” nu au cedat și au egalat în ultimul minut de prelungiri, 90+5, prin  Elena Ivan. 
În jocul de la Fălticeni echipa de start trimisă în teren de antrenorii Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș a fost: Mirela Ciobotaru – Valentina Ivan, Alexandra Ivan, Elena Tutuianu, Elena Ivan -Roxana Ioan, Mădălina  Sfinteș, Georgiana Bobocea – Silvia Oană, Andreea Surcică -Carmen Marcu. 

Au mai jucat în repriza a doua: Ioana Palade și Irina Ivan. Rezervă neutilizată: Denisa Negoiță.

Remiza de la Fălticeni este a doua în acest sezon pentru FC Universitatea care se situează pe locul 5 în clasamentul seriei I din Liga I cu 11 puncte din 10 jocuri. După zece etape linia de clasament a fetelor de la Universitatea este: trei victorii – două remize – cinci înfrângeri, golaveraj 35 – 29. Următorul joc pentru FC Universitatea este programat pentru 7 mai, pe teren propriu, cu CSM Pașcani.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal