FOTBAL: Gloria Ivești a remizat la Costache Negri și a urcat pe podiumul Ligii a IV-a

7
În Liga a IV-a Galați s-au disputat meciurile din etapa a 19-a, etapă Pascală disputată integral în Sâmbăta Mare. Rezultatele înregistrate în etapa a 19-a: CSȘ Tecuci – Avântul Drăgănești 1 – 2, Viitorul Costache Negri – Gloria Ivești 1 – 1, Zimbrul Slobozia Conachi – Victoria Independența 0 – 1, Muncitorul Ghidigeni – Siretul Piscu 8 – 2, Avântul Vânători – Juventus Toflea 3 – 0, Unirea Braniștea – SC Oțelul 1 – 3 și Quantum Club Galați – Bujorii Târgu Bujor 3 – 0, rezultat omologat de  Comisia de Competiții AJF Galați. 
După rezultatele meciurilor din etapa a 19-a clasamentul Ligii a IV-a suferă câteva modificări la vârf. Astfel, după remiza de la Costache Negri, Gloria Ivești a urcat pe locul trei, profitând și de înfrângerea, scor 0 – 1, a celor de la Zimbrul Slobozia Conachi de pe teren propriu cu Victoria Independența. Echipa din Ivești a acumulat 35 de puncte în 19 jocuri la egalitate de puncte cu echipa de pe locul patru, Victoria Independența. În lupta pentru podium rămâne angrenată și echipa de pe locul 5, Zimbrul Slobozia Conachi, 34 de puncte.  Pe prima poziție se menține SC Oțelul cu 57 de puncte, iar locul secund este ocupat în continuare de Avântul Vânători cu 42 de puncte.  
Etapa a 20-a se va disputa în intervalul 23 – 24 aprilie, după programul: Avântul Drăgănești – Avântul Vânători, Juventus Toflea – Unirea Braniștea, Siretul Piscu – Zimbrul Slobozia Conachi, Victoria Independența – Viitorul Costache Negri, Gloria Ivești – Quantum Club Galați și SC Oțelul – Muncitorul Ghidigeni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal