FOTBAL: Liga a III-a, victorii pentru Liești și Metalosport, Valea Mărului a remizat la Râșnov

36
În Liga a III-a s-au disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a 20-a, runda a cincea din retur. A fost o etapă productivă pentru echipele gălățene cu două victorii și o remiză. Sporting Liești a jucat pe teren propriu cu FC Odorheiu Secuiesc și s-a impus, scor 5-0, prin golurile marcate de: Dumitru (două), Chirhană, Coman, Sprânceană. 
A doua victorie gălățeană din această etapă a fost adusă de cei de la Metalosprt, scor 1-0, pe terenul celor de la Sportul Chiscani. Pentru Metalosport a marcat Munchiu. Victoria din județul Brăila este prima pentru Metalosport în acest retur. Avântul Valea Mărului, cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, a remizat, scor 1-1, în deplasare, la Râșnov, cu Olimpic Cetate. Valea Mărului a deschis scorul în minutul 8 prin Ionuț Cristian, gazdele au egalat în minutul 50 din penalty. 
După ce s-au disputat meciurile din etapa a 20-a Sporting Liești este pe locul cinci în clasamentul serei I din Liga a III-a cu 30 de puncte din 19 jocuri, Metalosport este pe locul 10 cu 22 de puncte iar Avântul Valea Mărului ocupă locul 11 cu 20 de puncte. 
Etapa a 21-a din Liga a III-a este intermediară și se va disputa pe parcursul a doua zile. Marți, 4 aprilie, de la ora 17.00, Metalosport va juca cu Olimpia Râmnicu Sărat, stadion ”Dunărea”. Avântul Valea Mărului va juca miercuri, 5 martie, de la ora 17.00, pe teren propriu cu Sportul Chiscani, iar Sporting Liești se va deplasa pe terenul liderului FK Miercurea Ciuc, miercuri, 5 martie, de la ora 17.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal