FOTBAL: SC Oțelul a obținut a 20-a victorie consecutivă și a câștigat Liga a IV-a

13
Suporter Club Oțelul Galați și-a trecut în cont a 20-a victorie consecutivă în cele 20 de etape din actuala ediție a Ligii a IV-a. Echipa suporterilor a jucat în etapa a 20-a pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni și s-a impus, scor 10 – 0, la pauză scorul fiind 7 – 0.  Cele 10 goluri pentru a 20-a victorie consecutivă au fost marcate de: Andrei Frunză 4, Alexandru Perju 2, Cristian Bahnașu 2, Petrișor Tudosă și Iulian Năpîrlică. 
Cu șase etape înainte de finalul Ligii a IV-a SC Oțelul are 60 de puncte, 18 puncte mai mult, dar și un meci în plus, față de echipa de pe locul 2, Avântul Vânători. Cum în etapa a 25-a SC Oțelul trebuia să joace cu Bujorii Târgu Bujor, echipă exclusă care va pierde toate meciurile cu scorul 3 – 0, SC Oțelul este noua campioană a județului. 
De altfel, din cauza terenurilor impracticabile din etapa a 20-a s-au disputat doar două meciuri. Pe lângă victoria care a asigurat echipei suporterilor câștigarea Ligii a IV-a s-a mai jucat și meciul Victoria Independența – Viitorul Costache Negri încheiat cu victoria oaspeților, scor 2 – 1.   
În etapa a 21-a SC Oțelul are programat meci pe terenul celor de la Zimbrul Slobozia Conachi, 30 aprilie. Până la jocul de la Slobozia Conachi, SC Oțelul va debuta miercuri, 26 aprilie, în Cupa României. Liderul Ligii a IV-a va juca în turul doi al competiției KO pe terenul ultimei clasate din Liga a V-a, ACS Lascăr Schela.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal