FOTBAL: Vălmărenii au realizat scorul etapei în intermediara din Liga a III-a

6
Cele trei echipe gălățene din Liga a III-a au susținut miercuri meciurile din prima etapă intermediară din acest retur, runda cu numărul 21. Scorul etapei, în cele trei serii de Liga a III-a în care s-a jucat etapă intermediară, s-a înregistrat la Valea Mărului. În duelul nou promovatelor din seria I echipa gălățeană a învins, scor 7-0, Spotul Chiscani, județul Brăila. Cei de la Metalosport au jucat în etapa intermediară pe teren propriu cu Olimpia Râmnicu Sărat, iar gălățenii au obținut a doua victorie dij retur, scor 2-0. Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Liești a jucat pe terenul liderului FK Miercurea Ciuc și a pierdut, scor 0-2. 
După ce s-au disputat meciurile din etapa a 21-a din Liga a III-a Sporting Liești este pe locul 5 în clasamentul seriei cu 30 de puncte, din 20 de jocuri, Metalosport ocupă locul 9 cu 25 de puncte din 19 jocuri, iar Avântul Valea Mărului este pe locul 11 cu 23 de puncte din 19 jocuri. 
În această săptămână, vineri-sâmbătă, 7 – 8 aprilie, se vor disputa  și meciurile din etapa a 22-a. La galați, pe stadionul ”Dunărea”, sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17.00, se va juca derby-ul județean dintre Metalosport și Avântul Valea Mărului, iar Sporting Liești va juca pe teren propriu, sâmbătă, 8 aprilie, ora 18.00, cu AFC Hărman.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal