FUTSAL: United, calificare la pas în semifinalele Ligii I

3
Câștigătoarea sezonului regulat din Liga I, United, a obținut calificarea în semifinalele primei ligi de futsal. Al doilea meci din faza sferturilor de finală, cu Spicom Sfântu Gheorghe, a fost câștigat de echipa gălățeană fără probleme, scor 8 – 3, după ce la pauză United conducea cu scorul 4 – 2. 
Jocul din ”Polivalentă” a fost controlat în întregime de echipa gălățeană, chiar dacă oaspeții au condus la un moment dat. United a marcat prima, cu 16.03 minute înainte de finalul reprizei inaugurale, prin Octavian Cireș. Oaspeții au avut câteva zvâcniri și au reușit să egaleze prima dată, minutul 5, după care au trecut în avantaj, scor 2 – 1, cu 12.15 înainte de finalul primei reprize. Covăsnenii nu au stat prea mult în avantaj, la mai puțin de un minut Emanuel Moldoveanu a marcat pentru egalarea la 2, cu largul concurs al portarului de la Spicom, Zsolt Kisgyorgy. În partea secundă din repriza inaugurală United a pus stăpânire pe joc și a revenit în avantaj prin ”dubla” marcată de Octavian Cireș, iar avantajul putea fi mai mare dar același Cireș a trimis în bara transversală. 
După pauză United a mai marcat de patru ori. Andrei Crăciun a mărit diferența la 5 – 2, golul de 6 – 2 a fost mai mult un autogol, Ovidiu Tudose fiind cel care a inițiat faza de gol, căpitanul Viorel Cojoc a marcat pentru 7 – 3, iar tabela a fost închisă la scorul 8 – 3, de Octavian Cireș. În ultima parte a jocului antrenorii David Asandei și Alexandru Tănăsilă au introdus rotația completă avută la dispoziție, cu excepția lui Kailom Borges. United a încheiat meciul cu Ionuț Păduraru în portă, iar în câmp au evoluat Robert Crișan (17 ani), Costel Greu(17 ani) și Vasile Boubătrîn, schimbul de mâine al echipei gălățene. 
United: Wellington Da Silva (Ionuț Păduraru) – Constantin Burdujel, Octavian Cireș, Andrian Lașcu, Emanuel Moldoveanu; Ovidiu Tudose, Andrei Apostol, Andrei Crăciun, Viorel Cojoc; Vasile Boubătrîn, Robert Crișan, Costel Grecu. Antrenori: David Asandei, Alexandru Tănăsilă. 
Cu scorul general 2 – 0, după 7 – 3 la Sfântu Gheorghe și 8 – 3 la Galați, United a obținut calificarea în semifinalele Ligii I.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal