FUTSAL: United debutează miercuri în play-off

8

Liga I de futsal revine la mijlocul acestei săptămâni cu meciurile din primul tur al play-off-ului, sferturi de finală. United Galați, câștigătoarea sezonului regulat, va începe cursa spre primul titlu de campioană din istorie în Covasna, la Sfântu Gheorghe, cu Spicom, echipa care a încheiat sezonul regulat pe locul opt.

În această fază a campionatului, sferturi de finală, se joacă după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Duelul pentru un loc în semifinale United – Spicom va debuta cu un joc pe terenul echipei mai slab clasată la finalul sezonului regulat, Spicom Sfântu Gheroghe, miercuri, 19 martie, de la ora 18.00, după care seria se mută la Galați pentru meciul doi, și trei dacă va fi cazul.

United, câștigătoarea sezonului regulat din Liga I, s-a impus în cele două jocuri cu Spicom Sfântu Gheorghe din prima fază a campionatului. Gălățenii s-au impus, scor 6 – 4, la Galați și 6 – 2 la Sfântu Gheorghe. Sezonul trecut cele două echipa s-a întâlnit în aceeași fază a competiției, iar echipa gălățeană a obținut calificarea mai departe cu scorul general 2 – 1, detalii aici. Învingătoarea din sfertul United – Spicom va juca în semifinale cu învingătoarea din sfertul Informatica Timișoara – Dunărea Călărași.

În pauza din finalul sezonului regulat și play-off  United a susținut un meci de verificare, la Călărași, cu echipa națională a României, joc încheiat cu victoria echipei naționale, scor 3 – 2. În această pauză clubul gălățean a avut și trei jucători convocați la echipele naționale, în preliminariile Campionatului European, Emanuel Moldoveanu la echipa națională a României, Andrian Lașcu și Constantin Burdujel la selecționata Republicii Moldova, iar Andrian Lașcu a marcat un gol pentru Republica Moldova în meciul cu Polonia.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal