FUTSAL: United joacă cu Spicom în play-off. Seria începe la Sfântu Gheorghe

14
După ce a încheiat prima parte a campionatului pe primul loc, câștigând sezonul regulat, echipa gălățeană United va începe meciurile eliminatorii din play-off. În primul tur, sferturi de finală, United, locul 1, va juca cu echipa de pe locul 8 de al finalul sezonului regulat, Spicom Sfântu Gheorghe. Seria va începe cu un meci la Sfântu Gheorghe, după care se va muta la Galați pentru meciul doi, și dacă va fi cazul meciul trei, decisiv.  
În sferturi se joacă după sistemul cel mai bun din trei jocuri, iar meciul decisiv, dacă este cazul, se va juca pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat, urmând ca finala să se joace după sistemul cel mai bun din cinci jocuri. De altfel, United va beneficia de avantajul terenului propriu în meciul decisiv, în toate cele trei faze ale campionatului rămase de disputat, sferturi, semifinale, finală, dacă echipa gălățeană va ajunge în fazele respective.  

Învingătoarea din sfertul United-Spicom va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Informatica Timișoara și Dunărea Călărași. Meciurile din play-off vor debuta în partea a doua a lunii aprilie, miercuri, 19 aprilie. În play-off, sferturi, semifinale, finală, meciurile nu se pot termina la egalitate, în caz de egalitate la finalul celor 40 de minute regulamentare se vor juca prelungiri.   

United a jucat în fazele eliminatorii din Liga I în ultimele șapte sezoane, iar adversarul cel mai des întâlnit în meciurile din play-off a fost Spicom Sfântu Gheorghe, în patru din cele șapte sezoane United a jucat în una din faze cu Spicom Sfântu Gheorghe. Ultima oară  a fost chiar sezonul trecut, 2015-2016, când United a eliminat Spicom în faza sferturilor de finală cu scorul general 2-1. United și Spicom s-au mai întâlnit în play-off în sezonul 2013-2014, iar Spicom a mers mai departe după ce a câștigat seria cu socrul general 2-0. În sferturi de finală United și Spicom s-au mai întâlnit în ediția 2010-2011, iar United a câștigat seria cu scorul general 2-0. Cea mai avansată fază în care s-au întâlnit cele două echipe în play-off a fost în semifinalele ediției 2011-2012, iar United a obținut calificarea în finală cu scorul general 2-0.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal