Gabriel Călinescu, despre victoria cu Real 2 Craiova: ”Toată echipa a contribuit la golurile echipei”

15
foto: AFC Universitatea Galați

Antrenorul și președintele de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu, ne-a vorbit despre victoria echipei pe care o conduce, scor 7-1, de la Ișalnița, cu Real 2 Craiova. ”Încă din primele secunde puteam marca, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. În prima repriză am avut cel puțin trei-patru ocazii clare de a marca. În repriza a doua junioarele de la Craiova au cedat, poate și din cauza vârstei, noi am luptat până la final cu gândul de a marca. Toată echipa a contribuit la golurile echipei, la acest meci am avut posesie și am ținut linia de fundași 30-40 de metri în faza de atac. Au marcat fetele din Țepu pentru echipa noastră una din ele a spart “gheața” și a marcat două goluri. Partea tristă la acest meci e accidentarea Georgianei Stratu, ea fiind unul din mijlocașii noștri de creație”.

Președintele grupării gălățene ne-a mai spus că au apărut câteva modificări în programul echipei: ”Următorul meci îl vom avea pe 22 aprilie, în deplasare cu Armonia Dolhești. De comun acord cu cei de la Constanța am hotărât să jucam pe 30 aprilie, ora 11:00, pe stadionul ”Dunărea”.

Altfel după ce au disputat nouă jocuri din actuala ediție a Ligii I, seria I, fetele de la FC Universitatea sunt pe locul cinci în clasament cu 9 puncte din 10 jocuri. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal